Airco Albergen

Als totaal technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren en koelinstallaties van verschillende gebouwen en woningen in Albergen en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en handelen onderhoud over airconditioning en koelinstallaties in de buurt van Albergen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Wij werken voornamelijk voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Voor een juiste werking van uw airco is gelijkmatig onderhoud belangwekkend. Slecht onderhouden hardware teweegbrengt vieze geurtjes, gezondheidsklachten en verbruikt onzinnig veel energie bij uw woning in Albergen. Wij reinigen de filters van airconditioning, checken het gehele methodiek en vullen deze bij als dat nodig is. Mocht u verhoopt problemen hebben met uw airconditioning, dan zorgen wij voor een capabel en snel reparatie!

Net als cruciale verwarming, zorgt een airco ook voor veel geriefelijkheid in uw woonruimte in Albergen. Niks is rottiger dan niet kunnen slapen tijdens warme zomeravonden. Met airconditioning bent u altijd gegarandeerd van een deugddoend klimaat in uw huis. Tegenwoordig kunnen airconditioners naast verkoelen, ook verwarmen.

Wilt u uw huis grondig koelen tijdens de snikhete zomers en verwarmen tijdens de forse winters? Dan is een VeniTech plafond airco hét ideale product voor u. Onze plafond airco waarborgt de temperaturen van uw woning of kantoorpand tijdens koud of warm weer. De plafond airco heeft namelijk een hybride werking. Tijdens de zomers houdt het uw huis koel en tijdens de winters lekker warm. Op het moment dat u overgaat tot aanschaf van uw nieuwe plafond airco zal een van onze erkende installateurs instantie langskomen om een kijkje te nemen binnen uw woning. Hierbij wordt bepaald waar de plafond airco het beste kan komen te staan.

Of u de plafond airco nou boven of beneden wilt hebben staan, onze installateur zal ten alle tijden rekening houden met uw wensen en behoeften. Om op die manier voor een zorgvuldige installatie te zorgen. Na de analyse draait de installateur een offerte uit voor de kosten van uw plafond airco.

Albergen

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Albergen en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.