Airco installatie Almelo 

Als totaal bedreven koelinstallatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en woningen in Almelo en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud in de buurt van Almelo aan technische installaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Wanneer u op zoek bent naar de beste systematiek voor airconditioning bij u thuis of op kantoor in Almelo, bent u bij de service van Venitech aan het juiste adres. Wij werken in Almelo samen met de juiste koelspecialisten die zorgen voor de foutloze graad van klimaatbeheersing bij u thuis in Almelo. Wij installeren allerhande typen onroerende en mobiele vormen van airconditioning. Naast koelinstallatie zorgen de koelinstallateurs uit ons netwerk ook voor levensonderhoud en reparatie van uw klimaatbeheersing.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Almelo wat zich ontplooit op de afzonderlijke markt. Wij renoveren C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Almelo, wij beschikken over alle belangrijke kwaliteiten.

Voor de thuisinstallatie van uw airco kunt u terecht bij VeniTech. Onze thuisinstallatie wordt verzorgd door onze erkende, professionele installateurs, om op die manier tot een zorgvuldige thuisinstallatie van uw airco te zorgen. Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid zijn bij VeniTech van topprioriteit. Al onze thuisinstallatie werkzaamheden worden met veel voorzorg gedaan, zodat uw airco tot behoren functioneert. Voordat u bij ons een thuisinstallatie van de airco krijgt, komt onze erkende installateur eerst langs om te kijken waar de thuisinstallatie van de airco het beste kan plaats vinden. De installateur bepaalt samen met uw input waar de installatie tot het beste koel resultaat kan zorgen. Vervolgens draait de installateur een offerte uit, zodat u een goed beeld krijgt van de eventuele kosten die bij de thuisinstallatie van de airco komen kijken.

 

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Almelo en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.