Airco installatie Borculo

Als compleet technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische texturen van verschillende gebouwen en woningen in Borculo en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Gespecialiseerd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in Borculo. Venitech speelt voortdurend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge   vereisen die de markt rondom Borculo van ons vraagt. Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft koelinstallatietechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Venitech Installatietechniek is een ervaren installateur die de kwaliteit van de aan u geleverde producten en diensten centraal zet.

Venitech koelInstallatietechniek is een bedrijf in Borculo wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij vernieuwen C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Borculo, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring.

Airco Borculo

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Borculo en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.