Airco installeren Broek Heurne

Als totaal technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren en koelinstallaties van verschillende gebouwen en woningen in Broek Heurne en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en handelen onderhoud over airconditioning en koelinstallaties in de buurt van Broek Heurne op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Wij werken voornamelijk voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Voor een juiste werking van uw airco is gelijkmatig onderhoud belangwekkend. Slecht onderhouden hardware teweegbrengt vieze geurtjes, gezondheidsklachten en verbruikt onzinnig veel energie bij uw woning in Broek Heurne. Wij reinigen de filters van airconditioning, checken het gehele methodiek en vullen deze bij als dat
nodig is. Mocht u verhoopt problemen hebben met uw airconditioning, dan zorgen wij voor een capabel en snel reparatie!

Net als cruciale verwarming, zorgt een airco ook voor veel geriefelijkheid in uw woonruimte in Broek Heurne. Niks is rottiger dan niet kunnen slapen tijdens warme zomeravonden. Met airconditioning bent u altijd gegarandeerd van een deugddoend klimaat in uw huis. Tegenwoordig kunnen airconditioners naast verkoelen, ook verwarmen.
Bij VeniTech is er geen perfect moment om een airco te laten plaatsen, aangezien onze airco’s uw huis verkoelen en verwarmen. Zo zorgen onze airco’s in de zomer voor koude lucht en ’s winters voor warme lucht. Uw airco laat u plaatsen door VeniTech.

Bij het laten plaatsen van uw airco komt in eerste instantie een erkende installateur bij u langs. De installateur bepaalt samen met uw input waar wij het airconditioningsysteem het beste kunnen plaatsen voor de meest effectieve en verkoelende werking. Nadat de planning gemaakt is, ontvangt u vóór het laten plaatsen van de airco een offerte met de betreffende bedragen. Op het moment dat u akkoord gaat sturen wij onze erkende installateurs bij u langs om de airco te laten plaatsen. Onze gekwalificeerde medewerkers houden ten alle tijden rekening met uw wensen en behoeften. Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid staan bij ons en onze installateurs op het hoogste vaandel.

Airco Broek Heurne

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Broek Heurne en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.