Airco Service Buurse

Als volkomen technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en woningen in Buurse en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud in de buurt van Buurse aan technische installaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Vele bedrijven verkopen airco systemen die enkel verkoelen. Wij van VeniTech vinden dat men meer uit hun airco kan en moet kunnen halen. Hierom bieden wij combi airco’s aan. Onze airco’s hebben een combi functie, dat wil zeggen dat de airco zowel koelt als verwarmd. Onze combi airco is daarom uitermate geschikt voor zowel de zomer- als wintermaanden. Om de combi airco installatie goed te voorbereiden zal onze erkende installateur een kijkje komen nemen in uw woning. Aan de hand van zijn bezoek zal hij bepalen waar de combi airco het meeste effect zal hebben binnen uw woning. Ook krijgt u een offerte met betrekking tot de kosten van het plaatsen van de combi airco. Zo weet u waar u aan toe bent zodra u de aanschaf van de combi airco voltooid. Vertrouwen en betrouwbaarheid zijn bij ons uiterst belangrijk. Hierom luisteren onze installateurs goed naar uw wensen en behoeften, zodat u zonder inspanning uw combi airco installatie kunt laten voltooien door onze erkende installateur.

Gespecialiseerd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in Buurse. Venitech speelt voortdurend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt van airco’s en koelproducten rondom Boekelo van ons vraagt. Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft koelinstallatietechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Venitech Installatietechniek is een ervaren installateur die de kwaliteit van de aan u geleverde producten en diensten centraal zet.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Boekelo wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij renoveren C.V.-elektra en airconditioning. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Boekelo, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring.

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Buurse en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.