Airco Deventer

Als volkomen technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en woningen in Deventer en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud van koelingen, airco’s en airconditioning in de buurt van Deventer aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airconditioning en koeling. Wij werken al 5 jaar lang om ons als bedrijf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Wij werken voor allemaal verschillende soorten klanten op het gebied van installaties in Oost-Nederland.  

Wij als erkend installatiebedrijf kunnen zowel de installatie als het onderhoud van een aircosysteem uitvoeren. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren op de airco installatie bent u zeker van een optimaal presterende installatie.

Wilt u erachter komen welke correcties er bij u thuis of op kantoor in Deventer denkbaar zijn door de omzetting van een aircosysteem? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij verwachten om u van de juiste informatie te voorzien en gaan graag bij u aan de slag om het binnenklimaat levenskrachtig te designeren.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Deventer wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij renoveren C.V.-elektra, airco’s en airconditioning. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Deventer, wij heersen de werkzaamheden in alle facetten van koelproducten en elektra en bezitten hierbij een uitstekende ervaring.

Airco Deventer

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Deventer en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.