Airco Diepenheim

Als volledig technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende koelinstallaties in gebouwen en woningen in Diepenheim en omgeving. Wij als Venitech koelinstallatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel voorstelbaar duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij doen ons uiterste best klanten tevreden te stellen in Oost-Nederland.

Gespecialiseerd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in Diepenheim. Venitech speelt voortdurend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt rondom Diepenheim van ons vraagt. Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft installatietechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Venitech Installatietechniek is een ervaren installateur die de kwaliteit van de aan u geleverde producten en diensten centraal zet.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Diepenheim wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij vernieuwen C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Diepenheim, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten van airco’s en koelinstallaties en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring.

Airco Diepenheim

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Diepenheim en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.