Airco Goor

5 jaar geleden begon Venitech met zo duurzaam mogelijk, hard en doelgericht werken. In Goor en omgeving doen wij ons uiterste best om onze klanten zo tevreden mogelijk te houden door adviezen te geven over airconditioning en te helpen waar wij kunnen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties!

Venitech speelt voortdurend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen op de markt van airco’s en koelinstallaties om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt rondom Goor van ons vraagt. Als u meer wilt weten over onze kijk op alles en meer over de koelinstallatietechniek wilt weten te komen, mag u met ons contact opnemen. Venitech Installatietechniek is een goeie installateur uit Goor van het hoogste niveau die het totaalplaatje erg belangrijk vindt.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Goor wat zich rijpt op de persoonlijke markt. Wij vernieuwen onder andere C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Goor, wij controleren de werkzaamheden in alle opzichten en hebben genoeg ervaring hiervoor.

Airco Goor

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Goor en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

6 + 12 =

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.