Airco Groenlo

Als algeheel technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en behuizingen in Groenlo en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, klaarmaken en verrichten onderhoud in de buurt van Groenlo aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelmatig en efficiënt. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Gespecialiseerd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in. Venitech kijkt steeds naar wat het best is om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt rondom Groenlo van ons vraagt. Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft installatietechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Venitech Installatietechniek is een beleefd installateur die de kwaliteit van de aan u geleverde producten en diensten centraal zet.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Groenlo wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij vernieuwen C.V.-elektra. Onze ploeg bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Groenlo, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring.

Airco Groenlo

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Groenlo en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.