Airco Installatie Haaksbergen

Als totaal technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en woningen in Haaksbergen en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud in de buurt van Haaksbergen aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Bevoegd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in Gorssel. Venitech speelt voortdurend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge vereisen die de markt rondom Gorssel van ons vraagt. Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft installatietechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Venitech Installatietechniek is een ervaren installateur die de kwaliteit van de aan u geleverde producten en diensten centraal zet.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Gorssel wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij vernieuwen C.V.-elektra. Ons team existeert uit goed opgeleide monteurs uit Gorssel, wij domineren de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring.

Door het klimaatsysteem in de airconditionings van Venitech wordt de luchtvochtigheid op peil gehouden en wordt er constant frisse lucht in de ruimte geblazen. Een airco met een klimaatsysteem is beter voor de gezondheid en optimaliseert de zuiverheid van de lucht. In een ruimte met een airconditioning met een klimaatsysteem wordt de lucht niet alleen gefilterd, maar wordt de temperatuur ook op een constante temperatuur gehouden.

Het klimaatsysteem van de airco’s van Venitech zijn niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de natuur. Zo zijn de airconditionings door de warmtepomp zuiniger in gebruik. Door het klimaatsysteem zijn de airco’s veel klimaatvriendelijker dan in het verleden. En niet te vergeten dat de airco’s van Venitech heel lang meegaan. Dus het is een investering waar je langer iets aan hebt.

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Haaksbergen en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.