Airco Holten

Als compleet technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van koelinstallaties en airconditioning van verschillende gebouwen en woningen in Holten en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud in de buurt van Holten aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling

Airconditioning is een erg handige machine om uw luchtgesteldheid te verzorgen. Maak uw huis koel tijdens de zomermaanden of regel in de winter de temperatuur via de airconditioning. Onze airco’s zijn geschikt voor zowel huizen als kantoren of bedrijfspanden. Wonen en werken in een aangenaam binnenklimaat is nu voor iedereen binnen bereik dankzij airconditioning!

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Holten wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij renoveren C.V.-elektra en airco’s. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Holten, wij controleren de werkzaamheden over airco’s en koelingen in alle opzichten en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring.

Airco Holten

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Holten en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.