Airco Laren

Als totaal technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren en airconditioning van verschillende gebouwen en woningen in Laren en omgeving. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Nederland is achter de airco’s gekomen. Op het werk, in winkelcentra, horeca en thuis bij u in Laren. Wie eenmaal aan het gemak van airconditioning is vertrouwd, wil nooit meer zonder, zelfs niet in het winterseizoen. Met airco’s kunt u het binnenklimaat compleet naar uw hand zetten, het gehele jaar.

Wat is fijner dan een heerlijk koele plaats in een superwarme zomer? En wat is aangenamer dan je te bevinden in een aangename warme ruimte als het buiten in Laren vriest? Verfrissing voor in de zomer, verwarming voor in de winter, en altijd frisse atmosfeer. Allemaal met 1 dicht apparaat.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Laren wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij vernieuwen C.V.-elektra, airco’s en andere koelproducten. Ons team bestaat uit juist opgeleide monteurs uit Laren, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring.

Airco Laren

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Laren en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.