Airco Lonneker

Als totaal technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en woningen in. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, klaarmaken en verrichten bestaan in de buurt van Lonneker aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Gespecialiseerd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in Lonneker. Venitech speelt aanhoudend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en gebeurtenissen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt rondom Lonneker van ons vraagt. Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft koelinstallatietechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Venitech Installatietechniek is een ervaren installateur die de kwaliteit van de aan u geleverde producten en diensten centraal zet.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Lonneker wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij renoveren C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Lonneker, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten van airco’s en koeltechniek en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring.

Airco Lonneker

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Lonneker en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.