Airco Service Markelo

Venitech draagt als installatiebedrijf al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en woningen in Markelo en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud voor koeling en airconditioning, technische installaties en systemen op het gebied van: CV, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. In Oost-Nederland hebben wij al veel tevreden klanten.

Gespecialiseerd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in Markelo. Venitech speelt voortdurend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt rondom Markelo van ons vraagt. Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft koelinstallatietechniek?

Neemt u dan gerust contact met ons op. Venitech Installatietechniek is een ervaren installateur die de kwaliteit van de aan u geleverde producten en diensten centraal zet.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Markelo wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij renoveren C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Markelo, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij een ruime ervaring.

Airco Markelo

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Markelo en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.