Airco Installatie Neede

Als volkomen technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en woningen in Neede en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud in de buurt van Twello aan technische installaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelmatig en efficiënt. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Gespecialiseerd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in Twello. Venitech speelt constant in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen om zo steeds te kunnen aanwenden op hoge eisen die de markt rondom Twello van ons vraagt. Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft koelinstallatietechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Venitech Installatietechniek is een ervaren installateur die de kwaliteit van de aan u geleverde producten en diensten centraal zet.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Twello wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij renoveren C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Twello, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring.

Na een warme dag is een koel huis ideaal. De airco’s van Venitech zijn zo ontworpen dat de airco koude lucht blaast zodat het huis snel verkoeld wordt. Het maakt niet uit in wat voor ruimte de airconditioning staat, de ruimte wordt snel verkoelt. Met het systeem dat de airconditionings van Venitech hebben worden de ruimtes snel gekoeld. Naast het feit dat de airconditionings snel zijn geïnstalleerd, verkoelt het de ruimte ook snel. Dit komt door het snelle koelingssysteem dat er in de airconditionings zitten. De airco unit koelt de lucht binnen en blaast deze snel rond. De warme lucht wordt via de buitenunit snel naar buiten afgevoerd.

Airco Neede

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Neede en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.