Airco Nijverdal  

Als volledig technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende koelinstallaties in gebouwen en woningen in Nijverdal en omgeving. Wij als Venitech koelinstallatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud in de buurt van Nijverdal aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel voorstelbaar duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij doen ons uiterste best klanten tevreden te stellen in Oost-Nederland.

Venitech behandeld uw complete installatie. Dat houdt in dat wij alles zorgen van uw centrale verwarming tot airconditioning. Dit doen wij zodat het in de winter lekker warm is in uw huis en in de zomer lekker koel. Onze medewerkers zorgen er voor de complete installatie van uw airconditioning helemaal voor elkaar is. Voor uw complete installatiewerk van airconditioningsystemen bent u Venitech aan het juiste adres. Aangezien ons complete installatie wordt uitgevoerd door onze erkende installateurs. Betrouwbaar en zorgvuldigheid staan namelijk hoog in het vaandel bij uw Venitech complete installatie.

Gespecialiseerd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in Nijverdal. Venitech speelt voortdurend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt rondom Nijverdal van ons vraagt. Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft installatietechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Venitech Installatietechniek is een ervaren installateur die de kwaliteit van de aan u geleverde producten en diensten centraal zet.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Nijverdal wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij vernieuwen C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Nijverdal, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten van airco’s en koelinstallaties en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Nijverdal en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.