Airco Ommen

Als totaal technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en woningen in Ommen en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud in de buurt van Ommen aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Gespecialiseerd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in Ommen. Venitech speelt voortdurend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt rondom Ommen van ons vraagt.

Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft installatietechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Venitech Installatietechniek is een ervaren installateur die de kwaliteit helemaal op de eerste plaats zet.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Ommen wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij renoveren C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Ommen, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij een perkloze ervaring.

De airconditionings van Venitech worden door vakmannen geïnstalleerd. Vooral met dit weer kan je goed een airconditioning gebruiken, want deze blazen niet alleen koude lucht maar ook warme lucht. De op afstand bediende airconditionings kunnen zo ingesteld worden dat er zelf bepaald kan worden wanneer de airconditioning aan en uit gaat. Door de timer gaat de airconditioning automatisch aan en uit. Dit maakt het thuis komen na een warme of koude dag een stuk aangenamer. Doordat de airconditioning de lucht zuivert, heb je schonere lucht in huis. De airconditioning zorgt ervoor dat de luchtconstant geventileerd wordt. Dit doet de airconditioning door een constante frisse toevoer. Hierdoor hoeft er niet de hele dag een raam open te staan. Ook zorgt de airconditioning ervoor dat de luchtvochtigheid op peil blijft. Dit is heel belangrijk voor je eigen gezondheid. Hoe schoner de lucht, des te beter.

 

Airco Ommen

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Ommen en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.