Airco installatie Raalte

 

Als totaal technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren en koelinstallaties van verschillende gebouwen en woningen in Raalte en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en handelen onderhoud over airconditioning en koelinstallaties in de buurt van Raalte op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Wij werken voornamelijk voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Voor een juiste werking van uw airco is gelijkmatig onderhoud belangwekkend. Slecht onderhouden hardware teweegbrengt vieze geurtjes, gezondheidsklachten en verbruikt onzinnig veel energie bij uw woning in Raalte. Wij reinigen de filters van airconditioning, checken het gehele methodiek en vullen deze bij als dat nodig is. Mocht u verhoopt problemen hebben met uw airconditioning, dan zorgen wij voor een capabel en snel reparatie!

Net als cruciale verwarming, zorgt een airco ook voor veel geriefelijkheid in uw woonruimte in Raalte. Niks is rottiger dan niet kunnen slapen tijdens warme zomeravonden. Met airconditioning bent u altijd gegarandeerd van een deugddoend klimaat in uw huis. Tegenwoordig kunnen airconditioners naast verkoelen, ook verwarmen.

Van snikhete zomers tot aan ijskoude winters, het hebben van een goede airco installatie komt altijd wel goed van pas. Onze airco installatie komt te pas voor zowel het koelen als het verwarmen van de lucht binnen je woning. Een goede airco installatie zorgt ervoor dat je altijd de gewenste luchtvochtigheid en temperatuur binnen je woning hebt. 

Hoe werkt de airco installatie?

Velen denken dat airco’s koude lucht produceren, maar dat klopt in de praktijk niet. Wat een airco installatie doet, is de lucht afkoelen door de hitte uit de lucht te halen. De airco installatie werkt door middel van verdamping, deze verdamping haalt de warmte uit de lucht. Onze airco installatie is niet enkel bedoelt voor koelen, maar ook voor verwarmen. Zo kan de airco installatie ook kou uit de lucht halen, waardoor de lucht verwarmt. De airco installatie bestaat uit 3 bestanddelen, namelijk de buiten unit, de interne unit en de afstandsbediening waarmee je de installatie kunt bedienen. De buiten unit zuigt koude lucht aan en laat de warme lucht de woning verlaten. De interne unit zorgt voor de verspreiding van lucht in het vertrek waarin de airco installatie staat.

Waarom een VeniTech airco installatie?

Uw airco installatie laat u door VeniTech doen! Wij zorgen voor de complete installatie van je airco. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben ten alle tijden oog op uw wensen en behoeften. Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Naast de hoge servicegraad, is uw VeniTech airco ook nog eens multifunctioneel. Zo kunt u de airco installatie ’s zomers als koeling en ’s winters als verwarming gebruiken.

Airco Raalte

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Raalte en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.