Airco Rijssen

Als totaal technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren en koelinstallaties van verschillende gebouwen en woningen in Rijssen en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en handelen onderhoud over airconditioning en koelinstallaties in de buurt van Rijssen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Wij werken voornamelijk voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland. 

Voor een juiste werking van uw airco is gelijkmatig onderhoud belangwekkend. Slecht onderhouden hardware teweegbrengt vieze geurtjes, gezondheidsklachten en verbruikt onzinnig veel energie bij uw woning in Rijssen. Wij reinigen de filters van airconditioning, checken het gehele methodiek en vullen deze bij als dat nodig is. Mocht u verhoopt problemen hebben met uw airconditioning, dan zorgen wij voor een capabel en snel reparatie!

Net als cruciale verwarming, zorgt een airco ook voor veel geriefelijkheid in uw woonruimte in Rijssen. Niks is rottiger dan niet kunnen slapen tijdens warme zomeravonden. Met airconditioning bent u altijd gegarandeerd van een deugddoend klimaat in uw huis. Tegenwoordig kunnen airconditioners naast verkoelen, ook verwarmen.

Vindt u het ’s zomers ook altijd te warm op uw kantoor en wilt u graag een kouder kantoor, dan bent u bij Venitech aan het juiste adres. Wij bieden airconditioning systemen aan voor particulieren en bedrijven in Oost-Nederland. Onze erkende monteurs zijn dag en nacht bezig met het verzorgen van een kouder huis of kantoor voor onze klanten.

Doormiddel van onze airco systemen kunt u voor een kouder huis of kantoor zorgen. Onze installateur komt in eerste instantie langs om uw huis of kantoor te bekijken, om op die manier de eventuele plaatsing van de airco goed in te plannen. Onze erkende monteur gaat na waar de airco het beste geplaats kan worden, om op die manier voor een kouder huis of kantoor te zorgen. Vervolgens draait de installateur een offerte uit, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten.

Naast het kouder maken van uw huis of kantoor, zijn onze airco’s ook goed voor het verwarmen van uw kantoor. Zo kunt u ’s winters voor een warmer kantoor en ’s zomers voor een kouder kantoor zorgen. Het ligt er maar net aan of u het kouder of warmer wilt hebben op uw kantoor.
Airco laten

Airco Rijssen

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Rijssen en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.