Airco – Sint Isidorushoeve

Als algeheel technisch installatiebedrijf op het gebied van airco’s en koelinstallatietechnieken draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van allerhande gebouwen en woningen in Sint Isidorushoeve en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, stellen en verrichten onderhoud voor koelingen en airconditioning in de buurt van aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airconditioning en koeling. Nu al 5 jaar lang: zoveel voorstelbaar duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij functioneren hard voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Venitech biedt de beste aircoservice van Overijssel. Venitech installeert verschillende airconditioningsystemen, onder andere in Sint Isidorushoeve. Maar niet alleen in Sint Isidorushoeve verlenen zij aircoservice, ook in andere delen van Overijssel verlenen zij aircoservices. Iedereen wilt natuurlijk primaire service wanneer het gaat om airconditioning. Dat snappen wij als de beste. Wij gaan niet naar huis tot dat de klant tevreden is over de aircoservice. Venitech vindt het belangrijk dat er goede aircoservice wordt geleverd, dit doen wij door zo snel mogelijk goede kwaliteit airco’s plaatsen.

 

Op kantoor in Sint Isidorushoeve, voor een aangenaam werkklimaat, of gewoon thuis een airco, wij adviseren u graag welke airconditioning bij u past. Van een eenvoudige airconditioner voor het slaapvertrek tot een gehele koelinstallatie waarbij u de temperatuur per ruim kunt vaststellen.

Venitech Installatietechniek is een branche in Hellendoorn wat zich ontplooit op de individuele markt van airconditioning en koelinstallatietechniek. Wij renoveren C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Sint Isidorushoeve, wij heersen de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring.

Betwijfelt u dingen en wilt u precies weten wat in uw geval het beste is op het gebied van koelinstallaties? Neem dan gerust contact met ons in Sint Isidorushoeve op!

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Sint Isidorushoeve en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.