Airco Wiene

Venitech draagt als installatiebedrijf al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en woningen in Wiene en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud voor koeling en airconditioning in de buurt van Wiene aan technische installaties en systemen op het gebied van: CV, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. In Oost-Nederland hebben wij al veel tevreden klanten.

Gespecialiseerd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in Wiene. Venitech speelt voortdurend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt rondom Wiene van ons vraagt. Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft koelinstallatietechniek?

Neemt u dan gerust contact met ons op. Venitech Installatietechniek is een ervaren installateur die de kwaliteit van de aan u geleverde producten en diensten centraal zet.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Wiene wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij renoveren C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Wiene, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij een ruime ervaring.

Schone lucht in huis is natuurlijk heel erg belangrijk. Schone lucht zit namelijk vol met energie. Met de airco’s van VeniTech krijg je naast de goede service ook nog eens schone lucht in huis door de goede kwaliteit airco’s. Je krijgt zomers niet alleen koude lucht in je huis, maar ook nog eens schone lucht. Dit komt door het filteringsysteem dat in de airco’s zijn gebouwd, hierdoor wordt de lucht schoner dan dat hij al was Ook in de winter wordt de lucht ververst door de airco. Je krijgt dan niet alleen warme lucht in het huis, maar ook schone lucht. 

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Wiene en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.