Apeldoorn – Airco laten installeren

 Als totaal technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren en koelinstallaties van verschillende gebouwen en woningen in Apeldoorn en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en handelen onderhoud over airconditioning en koelinstallaties in de buurt van Apeldoorn op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Wij werken voornamelijk voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Voor een juiste werking van uw airco is gelijkmatig onderhoud belangwekkend. Slecht onderhouden hardware teweegbrengt vieze geurtjes, gezondheidsklachten en verbruikt onzinnig veel energie bij uw woning in Apeldoorn. Wij reinigen de filters van airconditioning, checken het gehele methodiek en vullen deze bij als dat nodig is. Mocht u verhoopt problemen hebben met uw airconditioning, dan zorgen wij voor een capabel en snel reparatie!

Net als cruciale verwarming, zorgt een airco ook voor veel geriefelijkheid in uw woonruimte in Apeldoorn. Niks is rottiger dan niet kunnen slapen tijdens warme zomeravonden. Met airconditioning bent u altijd gegarandeerd van een deugddoend klimaat in uw huis. Tegenwoordig kunnen airconditioners naast verkoelen, ook verwarmen.
Of het nou zomer of wintertijd is, het is altijd een goed moment om een airco te laten installeren.

Venitech werkt met een team van gekwalificeerde installateurs die met veel zorgvuldigheid en betrouwbaarheid uw airco installeren. Wanneer u door Venitech uw airco laat installeren bent u gegarandeerd van een goed werkende, multifunctionele airco. Onze airco dient namelijk als verwarming en koeling!
Bij het laten installeren van een airco komt vaak veel kijken. Zo moet er gekeken worden naar de locatie die gekoeld/verhit moet worden, vervolgens moet de installateur goed inschatten waar de airco het beste kan komen te staan. Wanneer u een airco wilt laten installeren door ons, gaan we eerst kijken naar de kosten en plaatsing. Onze erkende installateur komt vooraf bij u langs om alles goed in te meten en te budgetteren, zodat u een duidelijk beeld van de plaatsing en kosten krijgt.

Bij het laten installeren van de airco komen er 3 bestandsdelen in uw woning te staan. Namelijk een buiten unit, een interne unit en de afstandsbediening. De buiten unit dient ervoor om koude lucht binnen de woning te laten en warme lucht eruit te blazen. De interne unit zorgt vervolgens voor de verspreiding van de lucht binnen de woning. Voordat wij de airco komen installeren, laten we een erkende installateur langs komen om de installatie locatie vooraf te bepalen. Zo weet u wat u te wachten staat, voordat het er staat!

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Apeldoorn en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.