Airco Geesteren

 

In de omgeving van Geesteren verzorgt Venitech al 5 jaar lang de technische structuren en koelinstallaties van verschillende gebouwen en woningen. Wij, als Venitech installatiebedrijf, geven advies, installeren en handelen onderhoud in Geesteren. Dit doen we over airconditioning en koelinstallaties op het gebied van CV, airco’s, airconditioning en koeling. Daarnaast werken we voornamelijk voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Onderhoud

Voor airco onderhoud in Geesteren en omgeving bent u bij Venitech aan het juiste adres. Slecht onderhouden hardware kan zorgen voor vieze geurtjes en gezondheidsklachten. Ook verbruikt het onzinnig veel energie bij uw woning. Wij reinigen de filters van uw airconditioning, checken het gehele methodiek en vullen deze bij als dat nodig is. Mocht u problemen hebben met uw airconditioning, dan zorgen wij voor een capabel en snel reparatie.

 

Verkoeling en verwarming

Tegenwoordig kunnen airconditioners naast verkoelen, ook verwarmen. Daardoor zorgt een airco voor veel geriefelijkheid in uw woonruimte in Geesteren. Niks is vervelender dan niet kunnen slapen tijdens een warme zomeravond. Dankzij airconditioning bent u altijd gegarandeerd van een deugddoend klimaat in uw huis.

 

Cassette airco

Onze cassette airco is erg geschikt voor ruimere plaatsen die snel gekoeld moeten worden. De cassette airco beschikt over een erg sterk werkende airconditioning, waardoor de temperatuur van uw woning of kantoorpand goed wordt gereguleerd. Om de aanschaf en plaatsing van uw Venitech cassette airco vlekkeloos te laten verlopen, zal vooraf een installateur een kijkje in uw woning nemen. Onze erkende installateur analyseert uw woning en bepaalt waar de cassette airco het best geplaatst kan worden. Bij de bepaling van de plaats van de cassette airco wordt er uiteraard rekening gehouden met uw wensen en behoeften. Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid staan namelijk hoog in het vaandel bij Venitech.
Zodra u en de installateur de plaats van de cassette airco hebben bepaald zal hij een offerte voor u uitdraaien. Daarmee kunt u zien hoeveel de cassette airco u zou kosten.

Airco Geesteren

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Geesteren en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.