Geesteren – Cassette airco

 

Als totaal technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren en koelinstallaties van verschillende gebouwen en woningen in Geesteren en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en handelen onderhoud over airconditioning en koelinstallaties in de buurt van Geesteren op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Wij werken voornamelijk voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Voor een juiste werking van uw airco is gelijkmatig onderhoud belangwekkend. Slecht onderhouden hardware teweegbrengt vieze geurtjes, gezondheidsklachten en verbruikt onzinnig veel energie bij uw woning in Geesteren. Wij reinigen de filters van airconditioning, checken het gehele methodiek en vullen deze bij als dat nodig is. Mocht u verhoopt problemen hebben met uw airconditioning, dan zorgen wij voor een capabel en snel reparatie!

Net als cruciale verwarming, zorgt een airco ook voor veel geriefelijkheid in uw woonruimte in Geesteren. Niks is rottiger dan niet kunnen slapen tijdens warme zomeravonden. Met airconditioning bent u altijd gegarandeerd van een deugddoend klimaat in uw huis. Tegenwoordig kunnen airconditioners naast verkoelen, ook verwarmen.

Onze cassette airco is erg geschikt voor ruimere ruimtes die snel gekoeld moeten worden. De cassette airco beschikt over erg sterke airconditioning, die de temperatuur van uw woning of kantoorpand goed reguleert.

Om de aanschaf en plaatsing van uw VeniTech cassette airco vlekkeloos te laten verlopen kunt u vooraf de aanschaf van uw cassette airco een installateur aanvragen die een kijkje in uw woning komt nemen. Deze erkende installateur analyseert uw woning en bepaalt waar de cassette airco het best geplaatst kan worden. Bij de bepaling van de plaats van de cassette airco wordt er uiteraard rekening gehouden met uw wensen en behoeften. Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid staan namelijk hoog in het vaandel bij VeniTech.

Zodra u en deinstallateur de plaats van de cassette airco hebben bepaald zal hij een offerte voor u uitdraaien. Daarmee kunt u zien hoeveel de cassette airco u eventueel zou kosten.

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Geesteren en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.