Airco Bathmen

Als algeheel technisch installatiebedrijf op het gebied van airco’s en koelinstallatietechnieken draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van allerhande gebouwen en woningen in Bathmen en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, stellen en verrichten onderhoud voor koelingen en airconditioning in de buurt van Hengelo aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airconditioning en koeling. Nu al 5 jaar lang: zoveel voorstelbaar duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij functioneren hard voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

CV, airconditioning, koelinstallaties en onderhoud. Bij ons in Bathmen wilt u natuurlijk ook dat het warmer is in de winter, koeler in de zomer en het gehele jaar natuurlijk warm water, gemak met een zo duurzaam mogelijk energieverbruik.

Airconditioning, Cv-ketels en luchtbehandeling, er zijn veel combinaties en installatie-mogelijkheden om tot een goed resultaat te komen, vraag ons gerust om advies.

Voor een jarenlang probleemloos functioneren van Uw CV installatie en/of luchtbehandeling, is goed onderhoud nodig. Bij ons kunt U daarvoor een onderhoud contract afsluiten. Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Bathmen wat zich ontplooit op de collectieve markt. Wij veranderen C.V.-elektra en koelinstallaties op een vernieuwende weg.

Ons team bestaat uit goed opgeleide techniekers uit Bathmen, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij ook jarenlange ervaring.

Airco Bathmen

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Bathmen en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.