Contact 

Telefoonnummer

Adres

Bretelerstraat 21 7496 PP Hengevelde

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een single-split en een multi-split systeem?

Een single-split airco installatie betekent dat u één airco unit in woning heeft en één buitenunit. Bij een multi-split systeem kunt u meerdere airco units in uw woning plaatsen welke allen op één buiten unit worden aangesloten.

Uit hoeveel delen bestaat een airco systeem?

Het airconditioning systeem bevat 3 bestanddelen. De buiten unit zorgt ervoor dat koude lucht wordt aangezogen en warme lucht de woning verlaat, de interne unit zorgt voor de verspreiding van de koude lucht in het vertrek waar de airco is geplaatst. Met de afstandsbediening kunt u de airco installatie eenvoudig en snel bedienen.

Hoeveel geluid maakt een airco?

De huidige airconditioning systemen hebben een grote technologische vooruitgang geboekt. De apparaten zijn vervaardigd volgens Europese comfort normen: fluisterstil voor de kleinere vermogens zodat ze toepasbaar zijn in slaapkamers, werkruimtes en leefruimtes. Bij de split unit systemen staat de buitenunit in voor het zware werk. De binnenunit conditioneert zo op een stille manier de binnen lucht.

Brengt een airco ook lucht van buiten naar binnen?

Nee, de airco unit koelt uitzonderend de lucht binnen een vertrek door de koude lucht rond te blazen. Warme lucht wordt via de buitenunit naar buiten afgevoerd.