Services

Wij kennen een breed assortiment aan services binnen de installatietechniek.

Wij zijn onder andere erg goed in deze services:

Onze services

WERKTUIGBOUWKUNDE

Een prettig en gezond binnenklimaat is belangrijk. Niets is vervelender dan een ruimte waar je voortdurend op de tocht zit. Het juist afstellen van temperatuur, kwaliteit van de lucht, luchtvochtigheid, het aansluiten van sanitaire voorzieningen en het regelen van energiestromen, zijn werktuigbouwkundige disciplines. Venitech is gespecialiseerd in het adviseren over, het implementeren en afmonteren van werktuigbouwkundige installaties in utiliteit en industrie.

KOELING / AIRCONDITIONING

U denkt bij airconditioning uiteraard in eerste instantie aan een aangename koelte op warme, zomerse dagen. Toch is dat niet het enige wat een airconditioningsysteem kan. Want de naam zegt het eigenlijk al: met een airco wordt de lucht in een ruimte geconditioneerd; in een perfecte staat gebracht. Dat klinkt even comfortabel als het is.

ELECTROTECHNIEK

Venitech ontwerpt, realiseert en beheert elektrotechnische installaties en kent vele specialisaties en bieden dus de beste services. Zo adviseren wij de klant over alle elektrotechnische installaties. Bedrijfsveiligheid, juiste prijs-kwaliteitverhouding en optimaal rendement zijn daarbij de kernwoorden.

Kosten services

Als u aan het nadenken bent over de installatie van een airconditioning is het handig om te weten wat de kosten zijn. Bij de standaard installatie van een airconditioning behoren meestal de volgende zaken: binnenuit plaatsen, opening boren door de muren heen en afsluiten van het gat.

De kosten om een airconditioningsysteem te laten plaatsen zijn zeer ingewikkeld in te schatten. Dit komt doordat er veel aspecten zijn waardoor de kosten opwaarts gaan of dalen.

Om tot een goede indicatie van de prijs te komen, is het uiterst belangrijk dat er een erkende installateur bij u langskomt om alles goed in te meten en hierdoor tot een goed advies en een goede prijs te komen.

Galerij

Warmtepomp

Warmtepomp

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een single-split en een multi-split systeem?

Een single-split airco installatie betekent dat u één airco unit in woning heeft en één buitenunit. Bij een multi-split systeem kunt u meerdere airco units in uw woning plaatsen welke allen op één buiten unit worden aangesloten.

Uit hoeveel delen bestaat een airco systeem?

Het airconditioning systeem bevat 3 bestanddelen. De buiten unit zorgt ervoor dat koude lucht wordt aangezogen en warme lucht de woning verlaat, de interne unit zorgt voor de verspreiding van de koude lucht in het vertrek waar de airco is geplaatst. Met de afstandsbediening kunt u de airco installatie eenvoudig en snel bedienen.

Hoeveel geluid maakt een airco?

De huidige airconditioning systemen hebben een grote technologische vooruitgang geboekt. De apparaten zijn vervaardigd volgens Europese comfort normen: fluisterstil voor de kleinere vermogens zodat ze toepasbaar zijn in slaapkamers, werkruimtes en leefruimtes. Bij de split unit systemen staat de buitenunit in voor het zware werk. De binnenunit conditioneert zo op een stille manier de binnen lucht.

Brengt een airco ook lucht van buiten naar binnen?

Nee, de airco unit koelt uitzonderend de lucht binnen een vertrek door de koude lucht rond te blazen. Warme lucht wordt via de buitenunit naar buiten afgevoerd.