Airco Hengelo

Als algeheel technisch installatiebedrijf op het gebied van airco’s en koelinstallatietechnieken draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van allerhande gebouwen en woningen in Hengelo en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, stellen en verrichten onderhoud voor koelingen en airconditioning in de buurt van Hengelo aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airconditioning en koeling. Nu al 5 jaar lang: zoveel voorstelbaar duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij functioneren hard voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Venitech is erg goed in het aanleggen van elektrotechnische installaties en andere dingen. Ook kijkt Venitech steeds naar nieuwe methodes om zo goed met de concurrentie in Hengelo mee te gaan. Als u meer wilt weten over onze koelinstallatietechnieken, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij zijn erg ervaren en vind de kwaliteit erg belangrijk.
Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Hengelo wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij renoveren C.V.-elektra.

Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Hengelo, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring.

Airco Hengelo

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Hengelo en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.