Airco installeren

Het is een flinke klus om thuis een airco te installeren. Bepaalde aircosystemen zoals een split-airco mogen alleen gemonteerd en geactiveerd worden door een gespecialiseerde en gecertificeerde monteur. Dit is in tegenstelling tot een mobiele airco die gebruiksklaar in de verpakking aan komt. Een mobiele airco plaatsen is niet moeilijk. Maar er zit ook minder vermogen in een mobiele airco. Hierdoor werkt het niet altijd even goed om je huis te verkoelen.

 

Ervaren monteur

Als er een airco split wordt geplaatst in jouw huis moeten er gaten in de muur gemaakt worden. Hier lopen uiteindelijk de koud leidingen door heen. Dit moet met precisie gedaan worden en wij zorgen dat een airco installeren in een goed proces verloopt. De monteur die jouw airco gaat plaatsen let goed op verschillende aspecten en zorgt er voor dat jij een goed werkende en mooie airco in je huis hebt.

Waar laat ik mijn airco installeren?

Wil je een airco installeren maar weet je niet precies op welke plek jij je airco installeren moet? Hier zijn een paar dingen waar je op kan letten als je een airco installeren laat. Let er als eerst op dat er bij de buiten unit van de airco geen obstakels in de weg staan van de ventilatoren. Op deze manier zorg je er voor dat de warme lucht goed weg kan en dat de airco de buitenlucht goed kan aanzuigen.

Waar je binnen vooral op moet letten is dat je de airco niet te dicht plaatst bij de plek die je gekoeld wilt hebben. Bijvoorbeeld als je een werkkamer wilt verkoelen zorg er dan voor dat je de airco niet op een plek plaatst waar er de hele tijd koude lucht in je nek wordt geblazen. En als je de airco installeren wilt in je slaapkamer zorg er dan voor dat het niet te koud voor je wordt en dat je niet de hele nacht koude lucht op je geblazen krijgt.

Single en Multi split systeem

Als je gebruik wilt maken van maar een airco kan je maak je gebruik van het single-split systeem. Dit betekent dat je één binnenunit en een buitenunit hebt. Als je een Multi-split systeem hebt betekent het dat je meerdere binnenunits hebt. Er kunnen dus meerdere kamers worden gekoeld en dat je één buitenunit hebt.

Airco installeren

Kosten airco installeren

Als je een airco wilt laten plaatsen, is het fijn om te weten wat hier voor de kosten zijn en hoeveel het allemaal bij elkaar gaat kosten. Er zijn een paar dingen die er bij komen kijken als je een airco laat installeren. Wij kijken naar de opening boren en dit afsluiten, de airco van binnen plaatsen en ook van buiten plaatsen. Als we een airco installeren werken we dit netjes af en zorgen wij voor een mooi resultaat.

Het inschatten van de kosten om een airco te laten plaatsen is best lastig om dat er veel dingen zijn waar wij op moeten letten. Om alle kosten goed op een rij te hebben een airco installeren te laten wij een erkende installateur bij je langskomen die alles goed op meet en overal naar kijkt om je optimaal advies te geven en uiteindelijk op een goede prijs te komen als je een airco installeren wilt. Wil je een airco laten plaatsen? Neem dan contact met ons op en wij regelen de rest.

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Apeldoorn en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.