Airco onderhoud

Een airco systeem is de ideale manier om in de zomer je huis te verkoelen en te verwarmen in de winter. Als je een airco koopt wil je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van deze aankoop, daarom is het belangrijk dat je regelmatig airco onderhoud laat uitvoeren en zelf ook je airco onderhoud. Dit doet namelijk wonderen. Airco onderhoud is niet alleen belangrijk voor de levensduur van je airco maar ook voor jouw eigen gezondheid. Je voorkomt namelijk dat je vervelende klachten zoals keelpijn, geïrriteerde luchtwegen en verkoudheid krijgt.

Een aircosysteem is een makkelijk systeem dat niet veel onderhoud nodig heeft. Toch is airco onderhoud wel aan te raden en het is goed om minimaal 2 keer per jaar een check uit te voeren. Aangezien je in een huis te maken hebt met stof en vuil van buiten, hierdoor heb je kans dat de werking van een airco met de tijd minder goed wordt. De levensduur van je installatie staat in verbinding met de juiste airco onderhoudt en de juiste service. Waar je bij airco onderhoudt op moet letten kan je hieronder lezen.

Onderhoud door Venitech

Om er voor te zorgen dat je airco optimaal gebruikt kan worden en lang mee gaat is het verstandig om zo nu en dan een airco onderhoud beurt te laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Je kunt hiervoor goed bij Venitech terecht, wij checken je airco helemaal en zorgen ervoor dat je er weer goed mee vooruit kan zonder enige problemen. Dit is belangrijk zodat je niet na een paar jaar al een nieuwe airco moet aanschaffen omdat de airco niet goed onderhouden is.

Venitech bied je een compleet onderhoudsprogramma aan voor jouw airco systeem zodat deze zo lang mogelijk mee gaat en volledig functioneert. Wanneer je geen airco onderhoud uitvoert zal de airco vervuild raken en hierdoor zal ook de capaciteit afnemen. Zonder airco onderhoud zal je aircosysteem meer energie verbruiken dan nodig is en ook is de kans op onnodige storingen een stuk groter. En het is sowieso niet fijn om vervuilde lucht in te ademen, schone lucht is erg belangrijk voor jouw gezondheid en die van de mensen om je heen. Een schone en goed gereinigde airco zorgt er voor dat jij geen omkijken meer hebt naar een goede luchtkwaliteit in jouw huis.

Neem contact met ons op voor een goede airco onderhoud beurt en zorg er voor dat de lucht die jij inademt weer lekker fris en gezond is.

Schoon en stofvrij

Het belangrijkste van airco onderhoud is om je aircosysteem goed schoon te houden. Het is sowieso goed voor airco onderhoud om af en toe een vochtige doek over de buiten- en binnenkant van de airco heen te halen, ook is het belangrijk om de filters af en toe schoon te maken. Op deze manier zorg je ervoor dat de lucht die uit de airco komt schoon is, en dat de lucht niet door een vuile en stoffige filter heen moet. Met airco onderhoud voorkom je dat je onnodig ziek wordt of ergens een allergische reactie van krijgt. Je kunt een stofzuiger gebruiken om de buitenzijde van de filter stofvrij te maken. Als dit nog niet genoeg is kan je de filter afspelen met lauwwarm water. Als je er verzekerd van wilt zijn dat je niks onnodig kapot maakt kan je ook airco onderhoud laten uitvoeren door Venitech voor een goed resultaat.

 

 

 

 

airco onderhoud

Garantie

Bij Venitech is het zo dat als je elk jaar airco onderhoud laat uitvoeren de een gecertificeerd bedrijf waarbij je dan 5 jaar garantie hebt op je airco. Wij vinden dat je recht hebt op garantie zodat als er problemen zijn deze verholpen kunnen worden. Als er geen airco onderhoud is uitgevoerd is het logisch dat er problemen komen voorkomen omdat de airco op een gegeven moment vol gaat zitten met stof en vuil. Zorg er dus voor dat je jaarlijks airco onderhoud laat uitvoeren door een gecertificeerd bedrijf zodat je er van verzekerd bent dat er geen onnodige problemen voor komen.

Neem contact op

Heb jij al een tijdje je airco en heb je nog niet echt gedacht aan airco onderhoud neem dan snel contact met ons op zodat wij een kijkje kunnen nemen en er weer voor kunnen zorgen dat jouw airco weer volledig functioneert zonder enige problemen.

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.