Airco Service Overdinkel

Als totaal technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en woningen in Overdinkel en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, klaarmaken en verrichten bestaan in de buurt van Overdinkel aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.
Gespecialiseerd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in Overdinkel. Venitech speelt aanhoudend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en gebeurtenissen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt rondom Overdinkel van ons vraagt. Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft koelinstallatietechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Venitech Installatietechniek is een ervaren installateur die de kwaliteit van de aan u geleverde producten en diensten centraal zet.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Overdinkel wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij renoveren C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Overdinkel, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten van airco’s en koeltechniek en bezitten hierbij een onbeperkte ervaring.

Door de airco’s van Venitech wordt de lucht gefilterd. De airco filtert de vieze lucht en maakt er weer schone en frisse lucht van. Gezonde lucht is heel erg belangrijk, door de airco wordt de lucht in huis gefilterd en schoon gemaakt. Door de gefilterde lucht is er meer zuurstof in de lucht en is er minder kans op virusbesmettingen en allergische reacties. Een goed gefilterde lucht in de zomer en de winter is altijd fijn. Gefilterde lucht is daarnaast goed voor mensen met een pollenallergie of astma, vooral in de zomer is een gefilterde lucht dan wel fijn.

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Overdinkel en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z
Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.
Z
Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries
Wij doen de Volledige installatie van:
N
Elektra
N
Koeling
N
Leidingen trekken
N
Installatie van de attributen
N
Nette Afwerking
N
En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.