Airco plaatsen

Je herkent het wel, het is veel te warm en je moet op kantoor aan het werk. Je zit er toch maar over na te denken om airconditioning te nemen en iemand te laten komen die een airco plaatsen kan. Venitech heeft een ruim assortiment als je een airco plaatsen wilt. Meestal laat je een airco installeren door een specialist die er verstand van heeft om er voor te zorgen dat de airco veilig kan functioneren. Wij vindt het belangrijk om goede service en precisie te leveren. En daarom laten wij voor dat wij een airco plaatsen een specialist langskomen die alles check, afmeet en met jou overlegt welke airco bij jou past.

Waarom een airco plaatsen

Veel mensen hebben in de zomer last van slapeloze nachten omdat ze het in de nacht te warm hebben in bed. Niemand wil dit, maar gelukkig is hier een oplossing voor. Je kunt namelijk een airco laten installeren door Venitech waardoor je nooit meer last hebt van slapeloze nachten en elke nacht dus goede nachtrust kunt pakken. 

Ook is het geen pretje om in een kantoor te zitten waar het veel te warm is. Je krijgt bijna niks voor elkaar omdat het eigenlijk veel te warm is en het liefst zou je lekker buiten in het zonnetje zitten omdat je het in je kantoor/werkkamer niet vol kunt houden. Laat een airco plaatsen en zorg ervoor dat je productiviteit peil in de zomer ver omhoog schiet. 

Welke airco is voor mij

Bij Venitech hebben wij een goed aanbod als het gaat over airco’s. Je kunt bij ons terecht voor een single-split model. Hierbij heb je één binnen unit en één buitenunit. Dit is de optimale keuze als je maar één airco in je huis wilt. Wil je meerdere binnen units en maar één buiten unit? Dan hebben wij voor jou een Multi spilt systeem die er voor zorgt dat je meerde kamers tegelijk kunt koelen of verwarmen. Wij kijken met precisie naar waar de airco het best geplaatst kan worden en je kunt bij ons kiezen welke airco het beste bij je interieur past. 

Airco plaatsen

Ben jij helemaal klaar met die te warme of te koele ruimtes dan levert Venitech een oplossing op maat. Wij kunnen een airco bij jou installeren. We houden hier rekening met de eisen die jij aan het project stelt. Je kunt contact met ons opnemen en gemakkelijk een afspraak maken om een specialist te laten langskomen die er voor zorgt dat wij bij jou de beste airco plaatsen. Als je de airco dan elk jaar sowieso een onderhoudsbeurt laat geven door een gecertificeerde specialist of een gecertificeerd bedrijf dan verkrijg je van ons ook nog eens 5 jaar garantie op jouw airco zodat jij er altijd van verzekerd bent dat je een goed werkende airco in je huis hebt. 

Airco snel in huis?

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je airco in huis en je airco plaatsen laten. Wij hebben veel verschillende modellen op voorraad en er staat snel een monteur klaar die een airco plaatsen kan. Neem direct contact met ons op en dan zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk je airco plaatsen. Als je contact met ons opneemt kunnen we je direct laten weten wanneer er een monteur beschikbaar is die de airco plaatsen kan.

Airco plaatsen

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Bathmen en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.