Airconditioning

Een airconditioner is een apparaat die er voor zorgt dat de lucht in een ruimte gekoeld of verwarmd wordt. Met airconditioning zorg je er dus voor dat je huis altijd een aangename temperatuur heeft. Ook zorgt airconditioning ervoor dat de lucht in je huis gefilterd wordt. Dit zorgt voor een comfortabele luchtkwaliteit en het is tegenwoordig zuiniger om hier gebruik van te maken in plaats van een Cv-installatie.

Airconditioning wordt steeds populairder in Nederland. Dit komt omdat de zomers in Nederland steeds warmer lijken te worden en als het buiten warmer wordt is het eigenlijk vanzelfsprekend dat het binnen ook een stuk warmer wordt. Dit is lekker als je vrij bent want dan kan je lekker aan het strand of zwembad gaan liggen maar als je bijvoorbeeld thuis werkt is het echt geen pretje om binnen te moeten werken in die hitte. Dit is ook de reden waarom steeds meer mensen airconditioner aanschaffen.

Waarom airconditioning

Er zijn veel mensen die een ventilator nemen om thuis af te koelen tijdens de warme zomerdagen. Veel mensen denken namelijk dat een ventilator en airconditioning hetzelfde effect hebben, maar helaas is dit niet zo. Het zit namelijk zo dat een ventilator alleen de warme lucht in een ruimte verplaatst en het wat harder laat waaien. Op deze manier voelt de lucht die op jou komt weliswaar wel wat koeler aan, maar de temperatuur in de ruimte daalt daardoor niet. Bij airconditioning is dit wel het verhaal. Een airconditioner voert namelijk warme lucht af en blaast de warme lucht naar buiten en de koude lucht naar binnen. 

Milieuvriendelijk

Tegenwoordig wordt airconditioning zo gemaakt dat het energiezuinig is. Dit komt door de ingebouwde warmtepomp die in de airconditioner zit. Deze zorgt er voor dat de airco’s een stuk duurzamer zijn dan voorheen. De warmtepomp die in de airconditioner zit haalt namelijk de warmte uit de lucht en dit is een bron die nooit leeg raakt, want lucht circuleert altijd. Zo zorg je er voor dat de CO2 uitstoot wordt geminimaliseerd tegen opzichte van een Cv-ketel.

Mobiele bediening

Een van de features van de airco’s van Venitech is dat je de airco kunt besturen met je telefoon. Op deze manier kan je vanaf elke plek in je huis je airco bedienen. Nu kan je de afstandsbediening moeilijk kwijt raken aangezien je je telefoon in principe altijd op zak hebt. Je kunt de app downloaden en je airconditioning besturen. 

Voordelen airconditioning

Met een airconditioningsysteem geniet je het hele jaar door van een optimaal binnenklimaat bij je thuis of in je bedrijf. In de zomer is je huis heerlijk koel en in de winter kan je je huis verwarmen zonder dat je hier een vuurtje voor hoeft te stoken. Ook is de lucht die uit de airconditioning komt gefilterd. Ook zijn tegenwoordig zijn de airconditioning systemen een stuk voordeliger en zuiniger dan voorheen. Met ook een bijzonder hoog rendement. En verwarmen met airconditioning is een stuk beter en voordeliger dan dat je je huis verwarmt met aardgas.  

Venitech is specialist op het gebied van airconditioning met een erg ruim assortiment aan airconditioning wij laten een specialist de airco’s plaatsen en zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt gedaan en alles precies op maat is. 

Airconditioning

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.