Met airco verwarmen

Is jouw rekening in de winter ook zo hoog omdat je nog met een cv ketel je huis verwarmt? Dit kan anders en ook veel milieubewuster. Bij Venitech krijg je de mogelijkheid om je huis te verwarmen met airco. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze airco’s die voorzien zijn van een lucht-lucht warmtepomp. Dit is een installatie die bestaat uit een binnen- en buitenunit. In de zomer zorgt deze er voor dat jij een lekker koel huis hebt en geen last hebt van die veel te warme nachten. Maar in de winter kan je ook met airco verwarmen. De buitenunit zorgt er namelijk voor dat de warmte van de buitenlucht wordt aangetrokken. En je installatie gebruikt deze warmte weer om je woning hier mee te verwarmen.

Waarom verwarmen met airco.

Je zult je nu afvragen. Waarom zal ik mijn huis verwarmen met een airco als ik ook gewoon een cv ketel heb, dit leggen wij je uit. 

Veel mensen gebruiken in de zomer airconditioning om hun huis op aangename temperatuur te maken in de zomer. Je zet de airco aan en de warmtepomp zorgt er voor dat je huis een aangename en koele temperatuur krijgt. Dit gaat volgens een erg energiezuinig proces. Maar wat veel mensen helaas niet weten is dat in de winter dit proces gewoon omgedraaid kan worden en dat je je huis gewoon kunt verwarmen met airco. Bij het proces van verwarmen met airco wordt er warme lucht van buiten gehaald en dit wordt naar binnen geblazen. Hierbij wordt er geen warmte opgewekt, de warmte wordt alleen maar verplaatst. En aangezien de warmte verplaatst wordt in plaats van dat deze wordt opgewekt, verbruik je veel minder energie. 

Bij het verwarmen met airco hoef je dus geen gebruik te maken van warmtespiralen, verwarmingsketels of andere energieslurpers. Hierdoor kan je dus voordelig je huis verwarmen zonder dat je te veel betaald.

Waarom een airco 

In de zomer is het vaak erg warm en veel mensen kunnen hierdoor in de nacht vaak niet slapen. Maar in de winter kan het ook veel te koud zijn waar door je niet (lekker) kunt slapen. Bij Venitech kan je airconditioning verkrijgen waarmee je je huis kan verwarmen met airco. Op deze manier heb je geen slapeloze nachten meer door een vervelende temperatuur. 

Ook is het niet prettig om thuis te zitten het veel te koud te hebben en dat je maar dikke kleren aan doet en soms zelfs je jas aan doet omdat je het te koud hebt. Gelukkig hoeft dit niet meer omdat je bij Venitech een airco kan verkrijgen waarmee je kunt verwarmen met airco, je kunt dus je huis met airco verwarmen zonder dat je elektriciteitsrekening omhoog schiet. 

Airco installeren

Ben jij toe aan een airco en wil je niet langer meer wachten. Dan kan Venitech jou helpen. Wij kunnen bij jou een airco installeren waarmee je kunt verkoelen en verwarmen met airco. We houden met het installeren van de airco rekening met de eisen die je stelt en we zorgen er voor dat de airco met precisie geplaatst wordt. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier en dan laten wij een specialist langskomen die alles opmeet en er voor zorgt dat jij straks je huis kunt verkoelen en verwarmen met airco.

Met de airco verwarmen

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Beckum en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.