Onze services

Wij kennen een breed assortiment aan dienstverlening binnen de installatietechniek. Wij zijn onder andere erg goed in:

Werktuigbouwkunde

Een prettig en gezond binnenklimaat is belangrijk. Niet is vervelender dan een ruimte waar je voortdurend op de tocht zit. Het juist afstellen van temperatuur, kwaliteit van de lucht, luchtvochtigheid, het aansluiten van sanitaire voorzieningen en het regelen van energiestromen, zijn werktuigbouwkundige disciplines. Venitech is gespecialiseerd in het adviseren over, het implementeren en afmonteren van werktuigbouwkundige installaties in utiliteit en industrie.

Electrotechniek

Venitech ontwerpt, realiseert en beheert elektrotechnische installaties en kent vele specialisaties. Zo adviseren wij de klant over alle elektrotechnische installaties. Bedrijfsveiligheid, juiste prijs-kwaliteitverhouding en optimaal rendement zijn daarbij de kernwoorden.

Koeling / Airconditioning

U denkt bij airconditioning uiteraard in eerste instantie aan een aangename koelte op warme, zomerse dagen. Toch is dat niet het enige wat een airconditioningsysteem kan. Want de naam zegt het eigenlijk al: met een airco wordt de lucht in een ruimte geconditioneerd; in een perfecte staat gebracht. Dat klinkt even comfortabel als het is.

Uw partner voor installatiewerk!

ZOWEL VOOR WERKTUIGBOUWKUNDIGE ALS ELEKTROTECHNISCHE WERKZAAMHEDEN.
NU OOK AIRCONDITIONING