Airco Vorden

Als totaal technisch installatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en woningen in Vorden en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud in de buurt van Vorden aan technische koelinstallaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Gespecialiseerd in het aanleggen van de meest disparate elektrotechnische installaties in. Venitech speelt voortdurend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt rondom Vorden van ons vraagt.

Wilt u meer weten over onze perspectieven wat betreft installatietechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Venitech Installatietechniek is een ervaren installateur die de kwaliteit helemaal op de eerste plaats zet.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Vorden wat zich ontplooit op de individuele markt. Wij renoveren C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Vorden, wij beheersen de werkzaamheden in alle opzichten en bezitten hierbij een perkloze ervaring.

Airco Vorden

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Vorden en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.