Airco Enschede

Als totaal bedreven koelinstallatiebedrijf draagt Venitech al 5 jaar zorg voor de technische structuren van verschillende gebouwen en woningen in Enschede en omgeving. Wij als Venitech installatiebedrijf geven advies, installeren en verrichten onderhoud in de buurt van Enschede aan technische installaties en systemen op het gebied van: CV, airco’s, airconditioning en koeling. Al 5 jaar lang: zoveel mogelijk duurzaam, altijd doelgericht en efficiënt. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten, hoofdzakelijk in Oost-Nederland.

Wanneer u op zoek bent naar de beste systematiek voor airconditioning bij u thuis of op kantoor, bent u bij de service van Venitech aan het juiste adres. Wij werken samen met de juiste koelspecialisten die zorgen voor de foutloze graad van klimaatbeheersing bij u thuis in Enschede. Wij installeren allerhande typen onroerende en mobiele vormen van airconditioning. Naast koelinstallatie zorgen de koelinstallateurs uit ons netwerk ook voor levensonderhoud en reparatie van uw klimaatbeheersing.

Venitech Installatietechniek is een bedrijf in Enschede wat zich ontplooit op de afzonderlijke markt. Wij renoveren C.V.-elektra. Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs uit Enschede, wij beschikken over alle belangrijke kwaliteiten.

Airco Enschede

Offerte op maat, door persoonlijk langs te komen bij u in Enschede en alles op te meten.

Particulier of zakelijk

Z

Jaarlijks onderhoud door gecertificeerde vakmensen.

Z

Hoge kwaliteit Airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Wij doen de Volledige installatie van:

N

Elektra

N

Koeling

N

Leidingen trekken

N

Installatie van de attributen

N

Nette Afwerking

N

En dat allemaal met 100% Gecertificeerde vakmensen.